7.3 C
București
joi, februarie 29, 2024

Hai cu douăzeci-douăzeci.

Ar fi bine ca plata unei postări sponsorizate pe Instagram a primarului general al Bucureștiului să se fi făcut din banii primarului, nu din bugetul capitalei, întâmplător chiar obiectul războiului politic toxic între primar și șeful său de partid.

În loc să comunice serios și transparent realizările pe bune pentru locuitorii Bucureștiului, Gabriela Firea se ține de cearta cu Liviu Dragnea și lansează provocări pe Instagram și pe Facebook, pe sistemul „să vadă toată lumea”. Lupta internă de partid a cercurilor de putere din PSD nu are ce căuta exportată la nivelul administrației publice, dar la halul în care se prezintă politica de la noi, astea-s SF-uri.

Încă un an de mandat Firea la PMB, încă un an pierdut de București, după trei ani de haos administrativ, bugete cheltuite pe proiecte inutile sau proaste și batjocură non-stop la adresa cetățenilor. Hai cu douăzeci-douăzeci.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie