-2.5 C
București
miercuri, februarie 8, 2023

Economie la patiserie

… fiecare minut contează, mai ales atunci cînd se traduce în bani!

Curentu-i scump, gazul la fel: ce te faci atunci cînd afacerea ta nu poate să meargă nici fără curent, nici fără gaz?

Păi… economisești.

Cum?

Cum mai economisești cînd ai o patiserie, o brutărie?

Optimizezi: umpli tot cuptorul. Poate – de exemplu – nu mai faci pizza la bucată, ci la tavă: și nu ai nici un centimetru pătrat nefolosit.

Produse din ce-n ce mai mici, la fiecare șarjă, înseamnă – pînă la urmă – un pic de cîștig.

Sau… scoți mai iute din cuptor. Azi cu un minut, mîine cu două. Aluatul rămîne blonduț, produsele nu se mai rumenesc cum trebuie: ce dacă?

… ai economisit: și asta contează.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

de The Hungry Mole

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.