27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Early Bird de Aprilie la Fundația Calea Victoriei – 20% reducere la cursuri

Perspectiva zilelor călduroase îmi dă o energie nemaipomenită!

Parcă nici astenia de primăvară nu mă mai supără, așa că te invit să ne bucurăm împreună de acest nou început și de Promoția pe care ți-am pregătit-o. 

De astăzi ai reducere 20% la toate cursurile și atelierele care au loc în luna aprilie.

Îți poți face ție un cadou de sărbători sau le poți dărui celor dragi timp pentru pasiunile lor și întâlniri minunate cu lectorii Fundației Calea Victoriei. 

Uită-te pe lista pe care ți-am pregătit-o și alege ce te inspiră – cursuri de dezvoltare personală, pentru gestionarea emoțiilor, ateliere de comunicare, meditație, fotografie, istoria artei, buddhism, film, filosofie. 

Timp de 6 zile te poți înscrie la atelierele practice care au loc la noul sediu din Bulevardul Dacia, nr. 78, din București sau poți participa la cele online.

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 22-27 martie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

Dacă ai întrebări sau vrei să dăruieşti un curs sau un voucher cadou, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie