21.9 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024

E 2019 și Poliția Locală încă înghite bugete grase pentru a nu face nimic.

Instituția din subordinea primarului general și a primarilor de sector nu ajută cetățenii aproape niciodată. Dacă sesizezi polițiștii locali direct pe stradă că se petrece o ilegalitate în momentul ăla, declină automat competența și te pun să dai mail sau să suni să reclami, orice numai să nu-i pui la treabă. Dacă suni, ori aștepți mult, ori se întrerupe convorbirea din senin, ori se declină competența. Nu există autosesizare la Poliția Locală, nu există nici cea mai mică intenție de a ajuta comunitatea în vreun fel.

Niciunul dintre candidații anunțați pentru Primărie în 2020 n-a venit măcar cu o propunere timidă de a reorganiza sau desființa o instituție practic inutilă, uneori ostilă cetățenilor care încearcă s-o pună la treabă. Voi cum ați interacționat cu Poliția Locală București?

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie