Ce faceți, oameni frumoși? E cald și frumos, e bine la plimbare, la o vorbă pe bulevard sau în spatele blocului cu tovarășii? Copiii se joacă afară de parcă-i vacanța mare, iubirea e în aer, cuplurile se plimbă de mână pe sub liliacul înflorit, deranjate ocazional de băjetzii care turează motorul. Unii nu refuză o șuetă cu vecinii pe bancă sau o berică (nu neapărat artizanală) în fața scării. Atmosfera asta binecuvântată e-n multe dintre cartierele de blocuri din București, dar am uitat ceva în toată descrierea asta, ce să fie?

Ah, da, gen e pandemie de #covid19, România e sub stare de urgență, deplasarea persoanelor e limitată în afara locuinței de niște ordonanțe militare și se impune distanțare socială pentru a preveni răspândirea infectării cu noul #coronavirus, pentru ca sistemul medical să nu clacheze ca-n Italia sau Spania, de exemplu. Detalii neimportante, adică uite ce vreme superbă e, cum să nu ieși?

Dedicat ultraoptimiștilor care încă speră că-n mai-iunie se ridică restricțiile și, desigur, totul va fi bine, mâinile în aer și spune cu mine!

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.