13.4 C
București
vineri, martie 29, 2024

Demersuri populiste, și, în rest, nimic!

V-am mai spus: nu-mi place să fiu luat de prost! Așa că faptul că Firea își smulge părul, în vaiete de ”Săriți, îmi taie Dragnea Bugetul!” mă face să râd! Individa este un mare zero, la capitolul gestiune a Primăriei. Nu are proiecte, nu are capacitatea de a genera noi proiecte, nu știe să planifice derularea proiectelor, să ierarhizeze priorități. Demersuri populiste, și, în rest, nimic!

Să zacă pe un munte de bani, și Firea tot n-ar face nimic cu ei! Orașul este scăpat din mână. Se dezvoltă haotic. Nu există viziune despre viitor, ci doar interese meschine, și luptă pentru o putere cu care nu face nimic!

Să fim bine înțeleși: partidele NU trebuie să dea mână liberă primarilor! Ei, primarii, trebuie să fie controlați politic. Și obligați să se țină de promisiunile cu care au câștigat mandatele. Altminteri avem mici tirani de masala, care se țin doar de prostii, după care țip că nu le dă Guvernul bani!

Nici cetățenilor nu le pasă de felul în care sunt administrate orașele și comunele lor. Dacă le pică și lor ceva din afacerile primarilor, sunt fericiți. De asta avem industria asta înfloritoare a behăitorilor de ”Zilele orașului/comunei”.

Asta e: la noi peștele se împute și de la cap, și de la coadă. Și rămâne mereu necurățat…

de Constantin Gheorghe

foto fb-Gabriela Firea

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents() #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34