26.8 C
București
marți, iulie 23, 2024

De ce, totuși, colosul ăsta ceaușist nefinalizat și terenul imens aferent n-ar fi folosite pentru ceva mult mai util comunității locale?

E bine că există măcar un parlamentar, Nicușor Dan, care vorbește despre Casa Radio, gaura neagră din mijlocul Bucureștiului despre care nu se discută la nivel oficial. Desigur, temporizarea nu e întâmplătoare, ieri a venit știrea că AFI Europe, proprietarul mall-ului AFI Cotroceni, a semnat o scrisoare de intenție neangajantă cu Plaza Centers pentru achizița pachetului majoritar de acțiuni al Casei Radio. Valoarea totală a ofertei se ridică la 60 milioane de euro.

De ce, totuși, colosul ăsta ceaușist nefinalizat și terenul imens aferent n-ar fi folosite pentru ceva mult mai util comunității locale? Ideea de amenajare de spitale sau centre universitare pe acel teren e foarte bună. Mall-uri avem destule, de clădiri de birouri în centrul capitalei ne-am săturat. Ar fi interesant de văzut ce-i răspunde ministrul finanțelor lui Nicușor Dan, clădirea asta chiar e o problemă importantă a Bucureștiului, nerezolvată de 30 de ani.

de Raiden

sursa foto-facebook.comNicușor Dan

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie