Dacă Bucureștiul e în faliment, cum spune primarul general Firea, chermezele și pomenile ar trebui tăiate primele, conform logicii elementare. Gata cu festivalurile, gata cu voucherele pentru biciclete, gata cu gratuitatea absolută pentru elevi/studenți pe STB, de exemplu. Desființat oricare 2 dintre cele 3 entități culturale care sparg nemeritat bani publici pe inițiative fără impact cultural real: ARCUB, CREART, centrul ExpoArte. La fel, tăieri masive la sectoare: fără serbări jenante prin parcuri, fără mobilier stradal în exces, borduri suprapuse etc. Zero donații pentru Catedrala Neamului. Nimic peste ce e strict necesar pentru funcționarea orașului, măcar până la redresarea bugetului.

Niciun jurnalist care a intervievat azi primarii general și de sector după discuțiile de la Guvern nu a pus problema în cheia corectă, a interesului cetățenilor. Numai abordări politice.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.