Sistemul privat de sanatate are si in aceste momente exceptionale tot felul de comportamente specifice unor profitori. Doua companii care s au imbogatit din tratarea starii de sanatate a romanilor ne demonstreaza ca pentru acestea banii si profitul sunt prioritatea.

Una dintre retelele medicale a refuzat sa mai primeasca pacienti cu probleme respiratorii. Iar cealalta, cu un istoric tragic in gestionarea unor cazuri medicale suspecte de malpraxis, ii invita pe oamenii disperati sa risipeasca banii pe teste COVID 19. In loc sa le doneze sau sa le asigure contracost statului.

Cata incredere poti avea in masurile de protectie ale unei clinici in care au fost incidente majore de natura medicala? Daca a fost o gaselnita de PR, atunci ne putem explica acest gest inadecvat.

de Claudiu Lucaci

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.