21.9 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Cum vă ajută sigiliile din plastic în activitatea voastră?

Cum vă ajută sigiliile din plastic în activitatea voastră?

 

Sigilarea mărfurilor este o măsură necesară pentru securizarea transporturilor, indiferent de natura acestora. Pe piața de specialitate se comercializează o varietate de sigilii din plastic care să răspundă nevoilor fiecărui tip de industrie sau domeniu comercial sau bancar.

 

Asined produce sigilii prin injecție de mase plastice, conform specificațiilor clienților și care respectă standardele internaționale în securitate. Mai mult decât atât, comercializează sigilii RFID de înaltă calitate, fiind distribuitor preferențial al Leghorn Group.

 

În continuare vă descriem tipuri de sigilii din plastic și modul în care acestea sunt utile în securizarea diferitor tipuri de transport.

 

Sigilii din plastic de unică folosință

 

Sigiliile din plastic de unică folosință, după cum arată și denumirea se utilizează pentru transporturi în care există volume mari marfă, ambalate în containere, ambalate și asigurate în  recipiente individuale.

 

De asemenea,  aceste sigilii din plastic sunt utilizate pentru securizarea transporturilor aferente domeniului bancar precum : saci pentru ATM-uri, saci de bani sau genți în care se află valori.

 

O categorie aparte o reprezintă sigilii din plastic cu serie, întrucât  acestea permit o inventariere mai simplă. De asemenea, pentru eficientizarea inventarierii se pot utiliza sigilii RFID care, prin scanarea cu cititorul RFID ( responder) asigură verifică toate produsele care au tag RFID ( cu unde radio, similar GPS) de la o distanță de 10 m.

 

Sigilii din plastic reutilizabile

 

Sigiliile din plastic reutilizabile asigură eficientizarea costurilor, acestea putând fi folosite la transporturi multiple. Aceasta este posibilă prin modul de securizare al acestora, dar și din modul în care acestea sunt produse și din calitatea materialului plastic.

 

În această categorie se regăsesc inclusiv sigilii RFID speciale, după cum am arătat mai sus.

 

Sigilii din plastic pentru genți securizate

 

Pentru gențile folosite în transportarea valorilor se utilizează în special sigilii zipstop care blochează accesul la fermoarul genții. Acestea sunt sigilii fabricate din material plastic dur, care împiedică accesul la conținutul din  geantă.

 

Ca domenii de utilizare, acestea sunt în cele mai dese cazuri alese de bănci, notariate și instituții de stat (pentru plicurile de transport acte), firme de transport valori.

 

În cazul în care aveți transporturi specifice și aveți nevoie de consiliere în alegerea celui mai potrivit sigiliu din plastic, nu ezitați să ne contactați!

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie