27.1 C
București
joi, iulie 18, 2024

Cresc amenzile pentru gălăgie

Cresc amenzile pentru gălăgie. Se sancționează indiferent de momentul zilei, însă în intervalele 22:00-8:00 și 13:00-14:00, regulile și pedepsele sunt mai drastice.

Amenda maximă pentru vecinii care dau muzica la maxim sau fac zgomot în orele de liniște ar putea ajunge la 3.000 de lei, față de 1.500 de lei cât e în prezent. Sancțiunea maximă se dublează și pentru firmele care organizează petreceri private gălăgioase în apropierea locuințelor.

Proiectul de lege, ajuns la Camera Deputaților, îi va pedepsi și pe locuitorii gălăgioși din mediul rural. Amenzile vin și cu ore de muncă în folosul comunității.

De la începutul lui 2023 și până în prezent, doar în Sectorul 1 polițiștii locali au aplicat 562 de sancțiuni, cu valoare totală de 260,350 de lei.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie