38.2 C
București
luni, iulie 15, 2024

Cotroceni: tur ghidat în cartier

CUM TE ÎNSCRII? E-mail la rezistenta.urbana@gmail.com, cu subiectul „Tur Cotroceni” și cu numele tău complet. Dacă înscrii mai multe persoane, e nevoie de numele tuturor. Excepție fac minorii, a căror responsabilitate a participării lor la tur o poartă părinții/însoțitorii. În eventualitatea în care nu mai ajungi la tur, te rugăm anunță-ne.

Cartierul Cotroceni e o oază cu vile frumoase, ruptă de agitația centrului Bucureștiului. Cum așa? Ce era acolo înainte? Cine a locuit acolo? Intersectăm epoci și straturi urbane ale Cotrocenilor într-un tur special, sâmbătă, 15 iulie.

Cristi Radu (instagram.com/raidenbucharest), urban storyteller, te duce pe străzi și-ți arată câteva locuri esențiale din cartier, pe un traseu care unește fântâni cu iz parizian cu case de industriași, vile cu arhitectură spectaculoasă și scări colorate. Ia-ți camera foto și încălțări lejere și hai la plimbare! Vei afla lucruri interesante. Tururile sunt realizate independent.

► CÂND? Sâmbătă 15.07, de la ora 10:00 AM. Un tur durează aproximativ trei ore.

► PARTICIPANȚI. Grupul se constituie din persoanele care se prezintă la punctul de întâlnire până la ora începerii turului, cu rezervare prealabilă pe e-mail rezistenta.urbana@gmail.com.
Turul se ține dacă se formează un grup de minimum 5 participanți.

► ACCESUL. Participarea la tur se face în baza unui suport voluntar recomandat de 45 lei/persoană, oferit pe loc.

► PUNCT DE ÎNTÂLNIRE. Părculețul din fața bisericii Sf. Elefterie-Nou, aproape de gura de metrou Eroilor. Încearcă să ajungi cu 10 minute înainte de ora de începere.

IMPORTANT. În funcție de condițiile meteo sau alte motive pot fi anulate tururi, situație care se va anunța de îndată, verifică periodic tab-ul „Discussion” aici, pe event.
Ne vedem pe stradă!

instagram.com/bucurestirealist
facebook.com/bucurestiivechisinoi

Cotroceni: tur ghidat în cartier

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie