27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Concert: Olly of Queens (3B la puterea feminin = 8 Martie)

Pe 8 Martie ridicăm 3B la puterea feminin! ♀️♀️♀️Dacă facem calculul, ne iese un band cu 3 fete, energie de primăvară și muzici alternative, de rock, funk și blues. Fetele au cântat prin toată Europa și recent cu Mircea Vintilă. Olivia Păun – voce, chitară, flaut, pian
Alexandra Pop – chitară bas, voce
Florina ”Fritz” Popescu – tobe
Robert Enache – chitară electrică, voceIntrarea și spiritul sunt libere, aplauzele pe bază de donații!––––––Înfiintata in primavara anului 2017, trupa are la activ numeroase concerte in care si-au promovat materialul propriu dar si reinterpretari ale unor piese cunoscute internationale, lansand pana in prezent 3 single-uri cu videoclip – „Funkedelik”, „19 November” si „Benjamin”. Insa din 2005 pana in 2015 Olivia, Florina si Alexandra au activat intr-o formula precedenta, au locuit o perioada in Amsterdam/Olanda, concertand aproape in toata Europa.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie