Vine pentru primul Instameet din 2019! Bucharest Spring Instameet se-ntâmplă duminică 21 aprilie, ne-ntâlnim la ora 13:00 în fața stației de metrou Izvor. Cristi Radu (raidenbucharest) ne duce la o plimbare pe lângă cel mai vechi parc bucureștean, Grădina Cișmigiu, să descoperim ce ascund străduțele din zonă. Cam pe la 15:00 ajungem la Bandit Specialty Coffee, unul dintre cele mai tari coffee shop-uri din oraș, să socializăm la o cafea, un cold brew sau o bere craft. Lejer de weekend, gen.

Event organizat independent, poate veni oricine din comunitatea locală de Instagram. Nu e despre brand-uri, „influenceri” sau „creatori”, e despre oameni, fotografie, creativitate și socializare. Invită-ți prietenii Instagrammeri și vino să-ntâlnești oameni din comunitate pe care poate-i ai la Follow și nu-i știi live, dar și să descoperi unii noi!

► Meetup: ora 13:00 în fața stației de metrou Izvor
► Hashtag-uri oficiale: #bucurestirealist #banditcoffee

Follow ► instagram.com/banditcoffeeshop
Follow ► instagram.com/raidenbucharest
Follow ► instagram.com/bucurestirealist

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.