Asociația Pimo Passo dă startul campaniei de strângere de fonduri pentru păstrarea tradițiilor românești în Diaspora.

Împreună pentru binele comunității noastre! Suntem o echipă de tineri cu o viziune frumoasă despre România, iar misiunea noastră rămâne aceea de a păstra valorile tradiționale și a le transmite mai departe intacte.

Pentru noi, fiecare mic Pas contează! Încurajăm talentele nedescoperite și protejăm comorile neamului din dorința de a avea mereu o comunitate frumoasă.

Asociația Primo Passo – înființată în 28 noiembrie 2016 (dintr-o veche dorință și după mulți ani de efort) are ca principal obiectiv să prezinte lumii latura cea mai frumoasă a României, prin tradițiile și valorile sale culturale.

Ne-am propus să promovăm România și, prin acțiunile noastre, am reușit, însă, în această perioadă plină de provocări, ne aflăm și noi în situația de a solicita sprijin.

Credem că, în acest moment, doar solidaritatea poate transforma imposibilul în posibil!

Orice donație, orice sponsorizare, oricât de mică, poate însemna un Pas înainte întru împlinirea visului din care toți românii fac parte.

În prezent, Asociația Primo Passo are peste o mie de membri și un sediu în orașul Torino de 250 metri pătrați. Echipa este formată din 25 profesioniști români, moldoveni, italieni, egipteni, cubanezi, ruși, chinezi.

Profesori, sindicaliști, jurnaliști sau instructori de dansuri, cameramani, fotografi, cu toții vor depune eforturi în vederea promovării valorilor specifice identității socio-culturale românești și de aici înainte.

Pentru a răsplăti ajutorul dumneavoastră, ne vom implica și vă vom pune la dispoziție energiile noastre, în vederea unei eventuale colaborări.

Suntem conștienți de gravitatea situației și, tocmai din acest motiv, vă solicităm sprijinul.

Vom reuși numai prin implicarea tuturor semenilor responsabili!

Va mulțumim.

Cu deosebită considerație,

Iurie Răileanu,

președinte Asociația Primo Passo

Intră în “horă” românilor care fac lucruri bune. Fa Primul Pas!

Iată cum poți dona! Modalități de plată:

PayPal: https://urly.it/36q21

Gofundme: https://gf.me/u/x6sknj

Cont bancar: IT85T0306909606100000148104

Pentru mai multe informații, contactați Asociația Primo Passo:

e-mail: info@primopasso.org

Tel: 0039/3807543327 sau 0039/3921897050

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.