3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024

Colapsul sistemului de termoficare!

Cei peste 1000 de kilometri de conducte vechi și de până la 60 de ani, prin care se transportă agentul termic, cedează din ce în ce mai des, iar avariile sunt tot mai grave și afectează cartiere întregi sau sectoare întregi. Muncitorii de la RADET se chinuie să cârpească țevile mai mult ață decât față. Au fost nenumărate semnale de alarmă, în ultimii ani.

Cine este de vină pentru acest dezastru? Cel mai lesne este să dăm vina pe actuala administrație a Bucureștiului și pe primarul general Gabriela Firea, fiindcă „în tura lor” a cedat sistemul.

Dar, pentru a repune adevărul în drepturile sale istorice, trebuie să spunem că vinovați sunt toți cei care au ocupat fotoliul de primar general din 1990 încoace, de la Crin Halaicu, Viorel Lis, Victor Ciorbea și Traian Băsescu, până la Adriean Videanu, Sorin Oprescu, cei doi primari interimari de după acesta și actualul edil șef.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie