9.9 C
București
joi, aprilie 18, 2024

Ceva nou: în centrul capitalei e orgie de guerrilla marketing sub formă de stencil-uri „Cîțu salvează economia”.

Dacă te enervează publicitatea outdoor agresivă din București și tag-urile de grafitti omniprezente, uite ceva nou: în centrul capitalei e orgie de guerrilla marketing sub formă de stencil-uri cu chipul premierului mesajul „Cîțu salvează economia”.

Asta deja intră la categoria vandalism și puține clădiri de pe Calea Victoriei au scăpat neștampilate. Inclusiv gardul grădinii Ateneului Român a fost marcat, simetric, în trei locuri, cu acest stencil.

Ce e aia zonă protejată, ce e ăla monument istoric?

Desigur că nu e nimic asumat oficial, dar e foarte puțin probabil ca oameni care au viața lor și grijile lor să se fi trezit într-o zi așa dați pe spate de șarmul inegalabil, vorbele iscusite și realizările epocale ale actualului prim-ministru încât să se transforme în vehicule de PR pentru el.

Nici pe trotuar nu scapi de fața lui Cîțu, că e vopsită din loc în loc.

Atenție pe unde calci!

Imaginea unui personaj politic extrem de meschin, al cărui nume istoria nu-l va reține, e băgată pe gât oamenilor care ar vrea să se bucure de fațadele istorice ale Bucureștiului, un oraș și așa sufocat de reclame excesive, orbitoare, agresive, de graffiti dement pe cam toate clădirile și cu salubritate precară, trebuie acum să îndure înc-o rundă de stencil-uri, de data asta cu Cîțu, după ce anterior au fost cu Cioloș, Kovesi, regii României sau Ceaușescu.

Măcar ăla cu Ceaușescu avea mesajul „Vin în 5 minute”, ceva mult mai concret decât „salvarea economiei”.

Are cineva idee cât costă o astfel de campanie?

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie