Atunci cand vine vorba despre casa ta iti doresti tot ceea ce este mai bun, de calitate dar si sa iti indeplineasca toate dorintele. Anul 2019 a inceput si o data cu inceputul primaverii au inceput si intrebarile legate de modalitatile ideale prin care poti sa aduci o reimprospatare in design-ul casei tale. Usor, aceste intrebari nasc o serie de idei insa, acestea oare sunt in tendintele actuale?

Inainte de a te apuca sa reamenajezi spatiul interior iti recomandam sa arunci o privire asupra celor mai importante tendinte ale acestui an. Ceea ce putem sa iti dezvaluim inca de la inceput este ca se pune accent foarte mult pe creativitate si materiale precum lemnul care sunt in topul tendintelor mai ales atunci cand vine vorba despre tipul de pardoseala pe care il alegi.

 

Tipuri de parchet lemn la moda in anul 2019

 

Printre culorile de vopsea pentru pereti, materialele utilizate pentru decorarea ferestrelor si a canapelei, plus alte zeci de astfel de decizii nu trebuie sa pierzi din vedere tipul de parchet utilizat pentru a scoate in evidenta si sa valorifici intreg spatiul.  

Anul acesta, parchetul stratificat tip dusumea reprezinta una dintre alegerile cele mai inspirate. Acest tip de parchet tip dusumea este o alegere foarte buna chiar si pentru spatiile mici intrucat din punct de vedere al modului in care sunt montate placile pot sa ofere senzatia unui spatiu mai mare.

Pentru valorificarea unui design interior este foarte important sa folosesti si culorile potrivite pentru un aspect urban real. Anul acesta se pune un accent deosebit pe culorile care contrasteaza cu restul elementelor din incapere. Culori precum gri sau alb raman in topul preferintelor si in acest an iar design-urile obtinute cu ajutorul acestora in mod clar vor scoate in evidenta spatiul interior.

 

Parchet tip dusumea 1 strip o alegere inspirata si in tendinte

 

Daca tot vorbeam anterior de parchetul tip dusumea, cel 1 strip reprezinta o optiune mai mult decat inspirata. Acesta poate sa fie montat in zone precum living-ul sau dormitorul tocmai pentru ca este placut la atingere si este usor de intretinut.

Este un tip de dusumea care creeaza interioare placute, primitoare oferind o varietate de nuante din care sa alegi. Parchetul tip dusumea 1 strip poate sa fie montat flotant pe un strat suport din folie speciala sau lipite direct pe sapa daca este triplu stratificat. Unele tipuri de parchet tip dusumea prezinta bizot, acea tesitura care ii ofera aspectul unei dusumele clasice din lemn. Grosimea, calitatea, duritatea suprafetei si modul de imbinare sunt puncte importante in alegerea parchetului. Acest tip de dusumea este recomandat pentru a fi instalat in zone cu trafic domestic mediu.

Este o alegere care se incadreaza in tendintele actuale si lasa foarte multa libertate in ceea ce priveste creativitatea. Astfel, vei putea sa iti pui in evidenta stilul de amenajari interioare existent sau sa faci o transformare radicala. In orice caz, tendintele anului 2019 se anunta a fi destul de permisive asadar, orice idee ai avea vei putea sa o pui in practica si te vei bucura ca ai o casa perfecta exact asa cum ti-ai dori.

 

Advertorial Alma Parchet Natural