26.8 C
București
marți, iulie 23, 2024

Capitala, tot mai nesigură și mai periculoasă

Deși numărul polițiștilor de pe străzi este mai mare, in București, numărul infracțiunilor a înregistrat o creștere semnificativă, anul trecut, arata un raport comandat de Primăria Capitalei.

Pentru a reduce numărul infracțiunilor, s-au instalat mai multe sisteme inteligente audio-video de către autorități, însă infractorii le ignora. Nici patrulele de Poliție de pe stradă nu mai reprezintă o amenințare pentru hoți.

Potrivit studiului, din cele peste 16.000 de infracțiuni înregistrate anul trecut, cele mai multe au avut loc în Sectorul 3 al Capitalei. Aici s-au produs, printre altele, numeroase tâlhării.

Urmatoarele locuri in top sunt ocupate de sectoarele 2 și 6. Cele mai multe victime ale hoților sunt persoanele în vârstă. La plimbare prin parc sau în timp ce așteaptă la semafor, oamenii pot rămâne ușor, fără telefon sau fără portofel sau alte lucruri personale.

La coada clasamentului, în cazul furturilor din mașini, se află Sectoarele 4, 6 și 1.

În urma acestui raport, cel puțin în 2023, Sectorul 4 a fost declarat cel mai sigur din Capitală.

sursa-bucurestifm.ro

Sursa foto: Poliția Română/facebook

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie