23.5 C
București
marți, mai 21, 2024

Bucureștiul râde de noi cu poftă –lecția de stand up comedy cu Cosmin Bighei

EXCLUSIV. Din ciclul, Bucureștiul are mult umor, mai mult decât putem noi duce, am decis să mai deschidem o serie ”Bucureștiul are umor” cu actorul de stand up comedy Cosmin Bighei. Despre fenomenul Bighei se știu cu siguranță foarte multe, naturalețe, ferocitate artistică și poante bine plasate pentru certuri conjugale picante.

 

Mâine, 17 noiembrie, la ora 19, la Hollywood multiplex, Bucuresti Mall Vitan, la Teatru la Cinema, BIGHEI râde cu noi, de noi, pentru noi.

Oferta este de 1+1, adică 2 bilete la 35. Doar aici – , doar Bighei. Corect? Corect..

 

Are Bucureștiul umor? Face haz de noi în fiecare zi? Gluma finală o are tot el?

Bucureștiul este un oraș al contrastelor. În umor, contrastul e un ingredient de bază. Pornind de la aceste două afirmații, se poate demonstra științific că Bucureștiul debordează de umor. Nu voi face personal acest demers, dar le lansez provocarea cercetătorilor britanici. Da, am putea spune că face deseori haz de noi. Când vrem să călătorim repede și civilizat, el se amuză pe seama noastră. Când vrem să facem un duș în grabă și să plecăm la o întâlnire importantă, ne mai face câte o glumă nesărată : „Băiatu’! O știi p-aia cu avaria la coloana de apă caldă?” Gluma finală?! Dacă-mi permiteți să merg puțin în zona umorului politic, îndrăznesc să afirm că gluma finală a Bucureștiului este ea. Dacă înțelegeți ce vreau să spun…

Cât de mult te inspiră Bucureștiul? Care este cea mai bună poată despre București pe care o ai?

Orașul acesta e pentru mine o muză constantă. Umorul de situație te pândește la orice colț, trebuie doar să fii pe fază și să ai la tine un pix și o foaie. Cred că cea în care explic de la ce vine R.A.T.B. Dacă nu știați, vă zic eu: de la Regia Autonoma de Transportat Bătrâni.

În ce proiecte ești implicat în prezent?

Show-urile de stand-up mă țin destul de ocupat. Merg des prin țară, dar și mai des, mă găsiți în București, unde am început să colaborez și cu Teatru la Cinema. Fac parte dintr-o trupă de teatru de improvizație cu skepsis, Improvizatorii. Ne antrenăm cât putem de des și jucăm în fiecare săptămână. Recent am terminat de scris, împreună cu colegul Teo, din trupă, un mini-serial care face parte dintr-o campanie medicală, unde am avut bucuria să lucrăm și cu domnul Florin Călinescu. Se numește „Skinbarea”și apare săptămânal pe site-ul știrilor PRO TV. Fac parte din echipa unui roast despre care veți afla în curând. Nu vă pot spune mai multe acum, e încă secret. Mai fac un MC, mai alerg la un casting… A! Și mai sunt implicat într-un proiect care-mi mănâncă foarte mult timp! Tocmai am terminat sezonul 2 din Narcos. Având în vedere cum s-a încheiat, mă așteaptă câteva zile foarte pline.

Cât de mult poți să râzi de tine, să nu te iei prea tare în serios?

Având în vedere că o teorie a umorului spune că fiecare glumă are o victimă, prefer auto-ironia, pentru a proteja sufletele inocente ale spectatorilor. Ținând cont și că mă numesc Bighei și sunt obligat moral să profit de acest aspect, aș zice că destul de mult. Altă întrebare?

Și așa se termină interviul: Altă întrebare?

Pănă la următoarea altă întrebare să mergem să-l vedem pe Bighei, omul care nu se ia prea tare în serios deorece protejează sufletele inocente ale spectatorilor. Detalii aici: https://www.facebook.com/events/324419244808709/

Autor: Alexandru Filimon

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie