Bucătăria este un spațiu extrem de intim ce dezvăluie aspecte mai puțin cunoscute ale personalității noastre, cum ar fi generozitatea, plăcerea de a fi printre oameni, un simț culiniar deosebit etc.. În timp ce restul casei noastre se poate preta unei estetici aleatorii sau mai eclectice la prima vedere, ghidată de bun gust și eleganță bineînțeles, bucătăria este intimitatea noastră primă în fața lumii, a prietenilor și a cercului nostru de cunoscuți. Înainte de o invitație în living sau alte camere ale locuinței tale, fiecare străin, cu ghilimele de riguoare este invitat călduros în bucătărie. Din pricina acestei cutume, bucătăria are nevoie de o atenție mai mult decât suficientă atât la nivel tehnic, arhitectural cât și din perspectiva tuturor elementelor de design interior, ce dau frumusețe acestei încăperi, prin care ne raportăm permanent către lume, pentru prima oară în fața oricui ne trece pragul.

Bucătăria este imaginea noastră în lume

Bucătăria este imaginea noastră în lume fără doar și poate și din acest considerent ea are nevoie de o atenție cuvenită detaliilor. Confortul, starea de bine sunt ingredientele pe care un astfel de spațiu îl poate oferi tuturor, fie că vorbim de cei care locuiesc acolo sau de cei care sunt în trecere. Bugetul este și el important în a obține și menține un astfel de stadiu pozitiv care se reflectă cu claritate în climatul locuinței noastre. Dacă nu suntem pregătiți să alocăm un buget mai mare pentru a ne stimula capacitatea creativă și tehnică în bucătărie atunci putem adăuga, modifica diferite detalii prin achiziționarea de scaune sau de mese inspirate din gama variată oferită de SomProduct.

Mici detalii în bucătărie – o promisiune în plus pentru fericire

 Un scaun de living  este direct răspunzător pentru sănătatea coloanei noastre care este dealtfel și cheia unui confort prelungit. Dincolo de utilitatea imediată a produsului există elementul vizual care ar fi bine să ne creeze o stare de bine, armonioasă și complementară cu gama cromatică și estetica existentă în bucătărie.

Masa de living are un efect benefic, pozitiv asupra întregii bucătării. Ea oferă o dinamică unică bucătăriei în ansamblul său. Ea este direct răspunzătoare pentru atmosfera creată și pentru buna dispoziție necesară unei cine reușite alături de oameni apropiați sau de oameni ce pătrund pentru prima oară în intimitatea noastră dorind să ne cunoască sau se asocieze profesional cu noi.

Un set de masă cu scaune poate reprezenta o opțiune pozitivă cu impact imediat aupra bucătăriei noastre. Fatul că alegem să avem grijă de micile detalii ale unei bucătării demonstrează că suntem o persoană care oferă mai mult celuilalt în ceea ce privește alteritatea și astfel putem genera sau relua legături stabile, durabile ce în final ne aduc satisfacție și o promisiune, în plus pentru fericire.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2019.

Autor: Alexandru Filimon

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.