27.1 C
București
joi, iulie 18, 2024

Blocat și ignorat, în mod nejustificat, procesul de demolare al clădirii părăginite al unui vechi laborator din curtea spitalului de copii ”Grigore Alexandrescu”

Blocat și ignorat, în mod nejustificat, procesul de demolare al clădirii părăginite al unui vechi laborator din curtea spitalului de copii ”Grigore Alexandrescu” care împiedica începerea proiectului finanțat de către Banca Mondială pentru realizarea unui centru pentru mari arși și în același timp reorganizarea Serviciului chirurgical, în sfârșit se realizează.

Chiar dacă au fost intervenții în plenul ședințelor de Consiliu Local S1 din partea conducerii spitalului care solicita sprijin în emiterea documentelor pentru demolare deoarece exista pericolul ca termenul de începere al lucrărilor stabilit de către Banca Mondială să fie depășit și astfel să se piardă finanțare, iar încă din 2020 existau hotărâri de Consiliu Local S1 și de Consiliu General aprobate pentru casare și demolare și  în noiembrie 2020 se obținuseră toate documentele și avizele necesare demolării,”puterea” din Banu Manta a emis autorizația de demolare de abia după aproape trei ani de când trebuia să o facă.

Sper ca acum acest proiect să intre în linie dreaptă, iar termenul de execuție să fie respectat pentru ca acest celebru și plin de istorie spital de copii să își mărească puterea și capacitatea de îngrijire și vindecare.

Probabil că minunatul Profesor Pesamosca zâmbește acum plin de speranță în locul plin de pace și lumină, unde sigur este!

Cristian Bulfon

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie