„Vreau să asigur mediul de afaceri că va avea în mine un partener de bază” Esența proiectului lui Plicușor Dan pentru București. Oraș pentru care n-a făcut absolut nimic! Poveștile cu Justiția, pe care a sesizat-o, și a oprit lucrări ale Primăriei, sunt extrem de costisitoare pentru bucureșteni. Iar indignarea lui în legătură cu ”patrimoniul” orașului, ei bine, ea ascunde un grup de rechini imobiliari, care are interese foarte clare, și se află într-o abjectă și frenetică luptă cu alt grup. Așa l-au inventat pe Plicușor Dan! Evident, nu puteau să lipsească din peisaj veșnicii securiști. O să-i aflăm noi curând, pentru că să nu vă închipuiți că Vlăduț va renunța la luptă. Prețul, pentru el, sunt spitalele administrate de Primărie, care acordă sute de milioane de euro pentru asta, lucru prea puțin spus.

Miza bătăliei vor fi Companiile Municipale. Care au dezlipit de la conducta cu bani publici o armată de căpușe. Făcând ceea ce trebuie să facă folosind mult mai puțini bani, și plătindu-și angajații mult mai bine. Astfel au luat din sclavii de la ”privat”.

Bătălia nu este pentru bucureșteni, ci pentru banii lor. Iar personajele propuse de PNL și de Plus-USR sunt o culme a ticăloșiei și a cinismului!

PS: fața lui Ludovic, anunțând că PNL îl sprijnă pe Plicușor dan la Primărie merită toți banii! Așa trebuie să fi arătat și Napoleon după Waterloo!

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.