14.3 C
București
vineri, martie 29, 2024

Automate cu măști de protecție, în București!

În București, au apărut primele automate de la care se pot cumpara măști de protecție, soluții dezinfectante și servețele antibacteriene.

Trei astfel de dispozitive au fost amplasate în centrul comercial Park Lake din Capitală.
Alte zece urmează să fie instalate în zone aglomerate din oraș, potrivit firmei care deține aparatura.

Un set de trei măști costă 10 lei, cel cu 20 de măști este 50 de lei, un flacon mic de gel dezinfectant este 15 lei, iar pachetul de 15 șervețele antibacteriene se vinde cu 5 lei.

Plata produselor se face atât în numerat, cât și cu cardul.

Aparate similare au fost instalate și în Sibiu și Cluj.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents() #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34