Aflu cu plăcere despre o prelungire de traseu. E vorba de linia 216, o linie periferică, de cartier, a cărei utilitate era să „scurgă” oamenii care locuiau în zona Giurgiului-Luică spre mijloacele de transport magistrale, care duc spre centru și spre nodurile importante de conexiune.

Iată că linia asta, de-acum, a fost lungită spre Piața Sudului. Traseul ei începe-n Zețarilor, mai apoi drenează cartierul amintit mai sus și după asta continuă pe Brîncoveanu, Nițu Vasile – pîn’la BIG!

Păi n-a mai fost un autobuz care să cotească de pe Brîncoveanu pe Nițu Vasile de prin 1992, nu-i un lucru rău deloc.

216 rămîne – însă – un autobuz care vine rar și a cărui cadență, de-acum înainte, va fi și mai greu de păstrat fiindcă pe Brîncoveanu și Nițu Vasile…. se cam stă-n trafic.

Cred în continuare că genul acesta de linie cu care S.T.B. culege oamenii din cartierele mărginașe poate fi optimizat și făcut să lege puncte de interes un pic mai importante.

de The Hungry Mole

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.