12.2 C
București
vineri, martie 29, 2024

Așadar – Piedone

A venit și timpul să-nțelegem de ce s-a ales Piedone primar în sectorul 5.

Celor care cred că oamenii n-ar fi trebuit să-l voteze nu le e limpede.

Oamenii l-au votat – simplu – fiindcă ani de zile s-au uitat cu jind peste gard, la sectorul 4, acolo unde se spălau și se măturau străzile, acolo unde locurile de joacă erau curate, acolo unde nu stătea nimeni la coadă la „taxe și impozite”.

Poate le-a fost rușine să-l voteze; dar mai rușine le era să trăiască în sectorul 5, unde nimeni n-a făcut nimic.

Dar a fost, oare, de ajuns ca doar oamenii să-l vrea Piedone primar?

De bună seamă – nu. A fost nevoie ca Piedone însuși să vrea foarte mult și foarte tare să fie primar.

De ce? Pentru că e singurul loc care i se potrivește: contrar a ceea ce credem, sectorul 5 nu e sărac și, mai presus de toate, fosta administrație pusese pe picioare o infrastructură bună, gata-gata să fie folosită cu rezultate vizibile. Strașnic moment să vii primar aici!

Am lămurit doar părțile cu „de ce”. Mai trebuie să lămurim partea cu… „cum”.

Nu era de ajuns să-l voteze oameni – a tras pentru el fantastica forță necunoscută care odinioară lucra pentru Vanghelie și care acuma nu l-a mai servit pe Florea, primarul care a pierdut.

de The Hungry Mole

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents() #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34