27.1 C
București
joi, iulie 18, 2024

5,7 milioane de euro pentru dotarea staţiilor de transport public cu panouri de informare

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat joi că a fost aprobată o finanţare prin PNRR de aproximativ 5,7 milioane euro pentru proiectul prin care vor fi dotate staţiile de transport public cu panouri digitale de informare.

„Astfel, călătorii vor afla, în timp real, programul de circulaţie a vehiculelor, vor şti cât mai au de aşteptat şi ce variante de traseu au la dispoziţie. Informarea călătorilor se va face atât vizual, cât şi audio. Un transport public civilizat şi predictibil devine mult mai atractiv pentru călători şi de aceea ne propunem să identificăm cât mai multe surse de finanţare pentru modernizarea acestuia”, a scris edilul Bucureştiului, pe pagina sa de Facebook.

Conform acestuia, proiectul aprobat este depus de Municipiul Bucureşti în parteneriat cu Sectoarele 2 – 6 şi vizează aproximativ 1.000 de staţii (din 2.271 existente la nivelul Capitalei).

Urmează pregătirea studiului de fezabilitate aferent investiţiei, precizează primarul. AGERPRES

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie