MPORTANT. Cetățeni ai Noului București™, capitală a României Nor-ma-le™!

Ministerul Adevărului a emis un set de recomandări obligatorii pentru a preveni orice fel de critică la adresa Noii Administrații Faine™ de la Primăria Generală. Evitați cu orice preț criticarea, în viața reală sau în online, chiar argumentată temeinic, imparțial și logic, a Primarului General Salvator™, Consilierilor Frumoși™ ai acestuia sau a Guvernului Bun™.

Orice abatere va fi sancționată prompt cu demonizare, acuze nefondate și afiliere imagologică imediată la PSD, fără drept de apel, pentru că libertatea de exprimare, opiniile independente și bunul-simț au aplicabilitate exclusiv în cazul opiniilor favorabile. Subordonarea la dictonul stalinist „Cine nu e cu noi e împotriva noastră” reprezintă o coincidență pură și nu va fi tolerată nicio referință în acest sens.

Ministerul Fericirii a pregătit deja un program de recompensare a Cetățenilor Noi™ cu PR intensiv și cultură partizană.

Trăiască Noii Părinți Fondatori™ ai Noului București™, un oraș renăscut, în frunte cu Primarul General Salvator™, Consilierii lui Frumoși™ și Prim-Ministrul Bun™ al României Nor-ma-le!

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.