24.5 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Vernisaj Vali Irina Ciobanu – Solstitiu de vara

Vernisaj Vali Irina Ciobanu – Solstitiu de vara

 

Dragi iubitori de vară, vă invităm în perioada 1 iulie – 31 august să vă inspirați din culorile de vacanță din cadrul expoziției „Solstițiu de vară” al artistei plastice Vali Irina Ciobanu.

Expoziția este găzduită de Galeria 2Art, la parterul Primariei Sectorului 2, str. Chiristigiilor, Nr. 11-13 si se desfasoara in perioada 1 Iulie-30 August .

Vernisajul va avea loc marți, 9 iulie, ora 18.00

Această expoziție unică celebrează solstițiul cald al acestui an și readuce în cotidian imagini de vară coaptă și parfumată de pe malul marii din Balchik și Malta, alături de miresme proaspete din grădinile Măldărești și Avrig, și arămită nostalgie de corăbii rătăcitoare pe oceanele lumii.

Vali Irina Ciobanu este o artista complexa, permanent creatoare de noi drumuri atât în pictură, sculptură dar și fuziuni neașteptate cu literatura și muzica. Reușește să îmbine prezentul cu tehnici senzaționale din pictura olandeza și cea a lui Leonardo da Vinci, readuse la viață într-o maniera modernă și revelatoare.

Așadar, vă invităm cu drag să vă umpleți sufletele de vară, de arome și de culori!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie