25.3 C
București
duminică, iulie 21, 2024

Trio OLLY & FOXY LADY ft. TETE

Trio OLLY & FOXY LADY ft. TETE

Absolventă de Conservator, Olivia Paun voce, flaut și chitara, vine în acest proiect frumos cu Roxana Stroe si Marius Keseri (Tete). A trăit în Amsterdam 8 ani, cântând în toată Europa de Vest, nenumărate concerte alături de trupa Olly de Quartz.
A fost baterista la Quartz cu care a tras un albumul „Dragostea e un biscuit în forma de stea” pian și toba , a colaborat la flaut în orchestră, alaturi de trupa Iris si Felicia Filip, in turneul Iris Atheneum .
Mircea Vintila, a cooptat-o pentru piesa Batiscaf, care a avut un mare succes.
Olivia este fondatorul trupei Olly of Queens, trupa pe care a format-o în 2017 cu care activează și în prezent .

Roxana Stroe este singura chitarista de blues din tara.
A concertat alături de A G Weinberger, Berti Barbera, Harry Tavitian , Narcisa Suciu, Garbis Dedeian, Ovidiu Lipan „Țăndărică „, Alex Man, Clay Windham, Dean Bowman și alții. Din 2008 are propria formație de blues numita Foxy Lady Band cu care a participat la majoritatea festivalurilor internaționale de blues din tara.

Marius Keșeri (Tete) zis și Magnificul , renumit pt evoluția cu succes pe toate scenele țării și în străinătate , alături de nume mari din muzica Românească precum QUARTZ, HARDTON, METROCK, VALERIU STERIAN, etc, abordândcu succes mai multe stiluri muzicale.

INTRARE LIBERA

Rezervari: 0728843782 sau www.the-pub.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie