21.9 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024

The Magnifics live @ Paque Bistro

Vineri, 5 aprilie, de la ora 20.00, va invitam sa-i ascultam pe The Magnifics in bd. Pache Protopopescu nr 60.
Sustinere artisti – 50 lei. Rezervari: 0722 330 607.

The Magnifics, precum si numele, te duce intr-o stare magnifică . Trupa are un sound deosebit si diferit , o experiență vastă pe scena muzicală. Acest trio este format din Olivia Paun ( Olly) voce, bass, flaut,pian, chitara, Robert Enache ( zis Lamă)chitara, backing, Marius Keseri ( Tete) baterie, percutie , backing. Repertoriul muzical original , stilul de cânt deosebit…incluzând chiar glume muzicale, iti va satisface toate simturile esteticii muzicale
Olivia , absolventa a Conservatorului din Bucuresti, voce flaut si bass,in acest proiect, a trait In Olanda, cu resedinta in Amsterdam, concertand in toata Europa de vest cu trupa Olly de Quartz ( proiect propriu). A inregistrat un dublu album alaturi de o trupa de rock ghotic olandeza , cantand la flaut.
A fost baterista la trupa de rock alternativ, Gianina si Quartz, cu care a tras un album, „Dragostea e un biscuite in forma de stea”. A colaborat cu trupa Iris , la flaut in orchestra, in turneul Iris Atheneum alaturi de Felicia Filip. Mircea Vintila a cooptat-o pentru piesa Batiscaf, piesa de mare succes. A format Olly of Queens, proiect propriu.
Marius Keseri (Tete) baterie, percutie, zis si Magnificul, renumit pentru evolutia sa de succes pe toate scenele mari din tara cat si peste hotare, alaturi de nume mari din muzica romaneasca, a fost bateristul formatiei Directia 5 timp de 30 de ani, cu care a tras nenumarate albume.
Bateristul trupei Quartz apoi Metrock, Hardtorn, Valeriu Sterian si altii, abordand cu succes mai multe stiluri muzicale.
Robert Enache, chitarist de exceptie, absolvent al Universitatii de muzica din Buzău, a colaborat cu multi artisti de-a lungul anilor, chitaristul trupei Firma multi ani, Go to Berlin, Emanuel, etc. In prezent chitarisul lui Mircea Vintila si multe alte proiecte de studio, pentru nume cunoscute din piata romaneasca.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie