26.8 C
București
marți, iulie 23, 2024

Stresul – acea haină toxică

Invitație la discuție deschisă despre efectele stresului asupra sănătății mintale și fizice, cu Ioana Berciu,  medic medicina functionala si metabolica, fondator Therapy Room și Aida Ivan, psihoterapeut, specialist terapie cognitiv comportamentală, umanista și hipnoterapie.

 

V-ați gândit cum stresul vă (ne)afectează în fiecare zi? Cum plutește în aer, nu are culoare, nu are miros, dar acționează precum un acid care ne macină și ne sufocă, uneori fără a ne mai da seama?( dar efectele lui le resimtim cu totii mai mult sau mai putin mai devreme sau mai tarziu)

 

Că acest stres care ne înconjoară, ne presează zi de zi, ca o constantă pe care o înglobăm  în viața noastră ca un ”firesc”, de altfel, nefiresc?

 

V-ați gândit că stresul a devenit unul dintre cei mai mari factori de risc ai acestei lumi moderne ? Răspundem la sarcini, ne provocăm la multitasking, competiției cu noi și cu alții. Stresul este în trafic, la serviciu, în relația cu alții, cu familia primară sau extinsă, cu copii.

 

Stresul provine din provocări sau false provocări, din așteptările noastre sau ale altora asupra noastră. Stresul este peste tot și ne sufocă precum lipsa de oxigen. Ca o paranteză, legat de oxigen noi avem un  CADOU SURPRIZĂ.

Cand si unde?

 

Sâmbătă, 8 iunie 2019, ora 10.30, sediul Therapyroom- Strada Johann Strauss nr. 2A

Cui se adresează această discuție deschisă despre stres, efectele stresului și cum diminuăm efectele stresului asupra sănătății?

 

TUTUROR

 

De ce să participați?

 

Pentru că vă răspundem la întrebări pe care de obicei nu le puneți în cabinet, fie medical, fie psihologic.

Pentru că ne dorim să plecați cu informații pe care voi le căutați pentru voi, răspunsuri chiar pentru voi, cei care veți fi în sală.

 

Ce ne propunem prin această invitație?

 

Ne propunem să avem o discuție deschisă despre stres.

Sa va vorbim despre efectele nevazute ale sttresului, despre cum afecteaza cu adevarat organismul, despre cum il putem tine sub control sau cum putem sa ii minimalizam efectele.

Câteva teme pe care le vom aborda pe parcursul discuției noastre:

 

Ioana Berciu medic medicina functionala si metabolica

 

  • Stresul – disconfortul devenit confort.
  • Stresul – un factor care ne afectează la orice vârstă, începând din copilărie.
  • Ne adaptăm stresului?
  • Cum ne afectează stresul, care este furtuna care se produce la nivel hormonal, cardiac și cerebral?
  • Factori esențiali pentru a proteja aceste sisteme pentru a ne bucura de viata, acasa, la munca, in societate.

 

Aida Ivan – psihoterapeut

 

  • Cum se manifestează stresul în mintea noastră?
  • Cum poate degenera stresul cotidian?
  • Stresul și legătura între minte – corp – suflet.
  • Metode de combatere a stresului: Yoga, mindfulness, hipnoză.
  • Exercițiu meditație mindfulness.

 

Cum se desfășoară?

Vom discuta despre temele pe care noi le-am propus, dar vă invităm să ne provocați să vă răspundem tuturor preocupărilor voastre privind sănătatea într-un mediu stresant.

 

Participare- Gratuită

 

CADOU SURPRIZĂ

Fiecare participant primește 1 sesiune de terapie la camera hiperbarică (oxigenoterapia hiperbara) , pe bază de programare.

Acest cadou nu implică niciun angajament din partea voastră, ci doar o invitație suplimentară  de a descoperi beneficiile oxigenului asupra sănătății voastre, o invitație de a avea grijă de mintea și corpul vostru, templul în care trăiți.

 

STRESUL

Ne inconjoara, traim cu el, ne afecteaza, uneori chiar ne imbolnaveste.

Manifestari_ nervozitate, oboseala, anxietate, dureri de cap, insomnii si nu numai.

Intrebarea este- avem solutie?

Raspunsul este- avem

Raspunsul il vom da noi, Ioana B si Aida I,

 

Inscrieri la contact @ aidaivan.ro,  contact @ therapyroom.ro sau prin formularul de contact al evenimentului https://www.aidaivan.ro/stresul-acea-haina-toxica/.

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie