12.3 C
București
vineri, februarie 23, 2024

Se înființează Clinica Metropolitană de Stomatologie

sursa-Primăria Municipiului Bucureşti


Se înființează Clinica Metropolitană de Stomatologie care va facilita accesul bucureștenilor la servicii medicale stomatologice
La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, consilierii generali au aprobat ieri un proiect de hotărâre prin care se înființează Clinica Metropolitană de Stomatologie în subordinea Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, care va efectua și demersurile necesare pentru identificarea și achiziția unui imobil în acest scop.

Astfel, după ce ASSMB va identifica și achiziționa un imobil (cu o suprafață construită de aproximativ 1.000 mp) destinat Clinicii Metropolitane de Stomatologie, aceasta va funcționa ca ambulatoriu de zi și va avea în componență cabinete de consultație ortodonție, de medicină dentară preventivă, odontologie, parodontologie, sală de operații, laborator de tehnică dentară și spații administrative.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie