28 C
București
duminică, iulie 21, 2024

Partea stradală a vastelor ateliere comunale bucureștene

E partea stradală a vastelor ateliere comunale bucureștene, în ultimii ani folosite de operatorul de salurbritate „Rebu”.

Dezafectate, părăsite, se întind hăt-departe, între Știrbey și Plevnei.

Ce se va alege de ele? Sînt, desigur, și vocile care cîntă refrenul obositor: „spațiu cu funcțiuni creativ culturale și strategice mixte: de producție culturală, spații de lucru, dialog și întâlniri, expoziții, evenimente, spații destinate artelor spectacolului, de ospitalitate, spații exterioare de utilitate publică, precum și spații destinate formării profesionale în domeniul patrimoniului cultural, educației permanente, cu focus pe dezvoltare urbană și viitorul orașului, pentru a asigura un dialog esențial între administrația publică locală, mediul privat, mediul academic și sectorul asociativ.” – de-ți vine ție, ca cetățean, să te urci pe buldozer și să dărîmi mizeria.

În fine; lîngă ele – mai sus – clădirea asta pe care n-am mai văazut-o folosită de cîțiva ani. Și aici tot servicii comunale – ba salubritate, ba prestări servicii, cine să le mai țină socoteala.

de The Hungry Mole

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie