7.3 C
București
joi, februarie 29, 2024

Ofertă specială la spectacolul „Fluturi și oameni” de la Teatru la Cinema

Spectacolul de teatru interactiv pentru copii “Fluturi și oameni” va avea premiera oficială la Teatru la Cinema din Movieplex Cinema – Plaza România, duminică, 24 februarie, de la ora 11:00.

Fluturi și oameni” este un spectacol special, cu muzică și dans, ce îi va purta pe copii, timp de o oră, printre cele mai îndrăgite povești, de la Hansel și Gretel, la Scufița Roșie. Totul într-un spectacol non-verbal, spectaculos din punct de vedere vizual, unde proiecțiile, jocul de umbre, dansul și costumele creează o lume magică, ce îi va fascina pe cei mici… și nu doar pe ei.

Reprezentația de duminică  este, de altfel, unica ocazie de a vedea spectacolul la Teatru la Cinema în această stagiune, precum și singura  șansă de a cumpăra bilete cu 50% reducere, la prețul de 22,5 lei. Biletele la preț redus pot fi cumpărate atât de la casa de bilete a cinematografului Movieplex Cinema, cât și online, pe www.teatrulacinema.ro 

Teatru la Cinema este un proiect cultural care facilitează accesul publicului larg la cultură, aducând spectacole de teatru în spațiul neconvențional al cinematografelor. Portofoliul Teatru la Cinema conține peste 80 de spectacole, jucate în 14 cinematografe din principalele centre comerciale din București (8 locații), Buzău, Focșani, Pitești, Ploiești, Alexandria și Botoșani.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie