27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Mădălina Petre – concert fado, jazz & bossa

Joi, 19 octombrie 2023
• Ora: 20:00
• UZINA – str. Piata Amzei 5, București
• Artist Support: 50 lei
• Accesul la eveniment face pe bază de rezervare, confirmată pe email.
• Email rezervări: contact@uzinacoffee.ro
• Întrucât numărul de locuri este limitat, vă rugăm să faceți rezervări din timp.

Mădălina Petre – chitară și voce.
Sorin Spasinovici – violă și shakere

Restabilită în Lisabona, Mădălina Petre aduce cu sine frumusețea versurilor și ritmurilor din muzica fado. Impresionată nu doar de muzica specifică locului ci și de influențele diverse întâlnite în Portugalia, Mădălina Petre adaugă în repertoriul propus pentru acest concert și lucrări flamenco sau piese din muzica braziliană. Nu vom asculta doar bossa-nova și samba dar și câteva lucrări de referință ale muzicii instrumentale dedicate chitarei clasice în Brazilia secolului 20. Alegerea repertorială va fi completată cu standarde de jazz și lucrări blues iar spiritul improvizatoric se va păstra pe toată durata acestui concert – simbol al unei călătorii intime ce izvorăște astăzi din parcursul personal și profesional al artistei.
Alături de ea va fi invitatul special, violistul Sorin Spasinovici, un muzician titrat al scenei de muzică clasică din România, stabilit în Elveția, provocat în acest context să își manifeste versatilitatea instrumentală prin abordarea unor genuri muzicale diverse.

Alăturarea entuziastă dintre cei doi și bogăția repertorială pe care ne-o propun vor fi completate de atmosfera sofisticată de la Uzina Coffee, a cărei scenă găzduiește deja prin tradiție concertele unor artiști de referință din România.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie