38.4 C
București
luni, iulie 15, 2024

Lanto Vară Magică: pe 5 iulie cu un concert extraordinar, un spectacol de neratat, potrivit pentru seara inaugurală a unei Veri Magice

Deschidem ediția a XII-a a Festivalului pe 5 iulie cu un concert extraordinar, un spectacol de neratat, potrivit pentru seara inaugurală a unei Veri Magice!

100 de violoncele, cu măiestrie strunite de interpreți virtuoși din întreaga țară, ce se reunesc la Ateneu pentru a vă oferi o experiență ieșită din tipare: sunete pe care rareori avem șansa de le auzi într-o viață de om.

Violoncellissimo, unul dintre cele mai cunoscute ansambluri camerale, format la inițiativa violoncelistului Marin Cazacu, va avea un format extins, de 100 de violoncele și ne propune un program complex din care nu vor lipsi piese celebre ale compozitorilor Haendel, Grieg, Carl Orff.

5 iulie 2023, 19:30 – Ateneul Român

„100 Cello Inspirations!”

Violoncellissimo 100

Dirijor: Cristian Mandeal

Program:

Tomaso Albinoni – Adagio

G.Fr. Haendel – Passacaglia

Heitor Villa Lobos – Bachianas Brasileiras nr. 1

Edvard Grieg – Moartea Asei din suita Peer Gynt

Pablo Casals – Sardana

Vangelis – Conquest of Paradise

Carl Orff – Carmina Burana

Bilete:

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie