25 C
București
vineri, iulie 19, 2024

KINOdiseea – International Children Film Festival

Între 11 octombrie și 15 octombrie, Bucureștiul devine epicentrul magiei cinematografice pentru publicul tânăr!

Alătură-te celei de-a XV-a ediții a Festivalului internațional de film pentru publicul tânăr KINOdiseea, care se va desfășura la Cinema Gloria și Cinema Luceafărul, cu intrare liberă.

Detalii despre program vor fi disponibile în curând pe www.kinodiseea.ro. Pentru rezervări pentru grupuri organizate, scrie la rezervari@kinodiseea.ro.

Descoperă un univers plin de aventuri, emoții și magie, cu proiecții de scurtmetraje și lungmetraje care au strălucit pe marile ecrane ale altor festivaluri de renume, precum Annecy International Animated Film Festival, Canada China International Film Festival și Montreal International Children’s Film Festival.

Competiție Junior:

„Zâna florilor și trolul de piatră” – O poveste plină de inimă despre prietenie și curaj.

„Katak – Beluga curajoasă” – O aventură pe mări și oceane în căutarea propriei identități.

„Aventurile lui Jules în lumea lui Asha” – O călătorie în lumea secretelor și a descoperirilor neașteptate.

„Abbababb: 12 ore până la distrugere” – O poveste muzicală plină de prietenie, din anii ’80.

Panorama:

„Mavka. Zâna Pădurii” – O animație magică despre dragoste și datorie.

„Fantoma din Canterville” – O comedie spumoasă despre o fantomă cu dorința de a fi eliberată.

KINOdiseea este organizat de Asociația Culturală Metropolis, proiect finanțat de Primăria Sectorului 3, prin fonduri nerambursabile de la bugetul local, cofinanțat de Centrul Național al Cinematografiei și membru în rețeaua Europa Cinemas.

„Proiect co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul Programului București acasă 2023. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro

Parteneri media: Radio Guerrilla, Itsy Bitsy, Zile și Nopți, IQads, Spotmedia, Presshub, Observator Cultural, Liternet, Ziarul Metropolis, Bookhub, Metropotam, Happ.ro, PRwave, Kudika, Garbo, Catchy, AARC, Cinefan, MovieNews, filme-carti.ro, Qbebe, suntparinte.ro.

KINOdiseea – Festivalul care aduce lumea fascinantă a filmului mai aproape de inimile noastre tinere!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie