34.5 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024

Jazz&Blues for Christmas!

Un Duo inedit, cu o experiență vastă pe scena muzicală, s-au reunit în acest proiect interesant, având influențe din diferite stiluri muzicale. Îmbinând blues-ul cu jazz-ul si cu bossanova, cele doua artiste, interpretează in stil propriu piese din repertoriul internațional. În această seară vor avea în playlist și câteva cântece de Crăciun!

Roxana Stroe este singura chitarista de blues din tara. A concertat alaturi de A.G. Weinberger, Mike Godoroja,Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Nicola, Ovidiu Lipan Tandarica, Alex Man,Clay Windham, Dean Bowman si altii. Din 2008 are propria formatoe de blues „Foxy Lady Band” cu care a participat la majoritatea festivalelor internationale de blues din tara.
Absolventă a Conservatorului din Bucuresti , Olivia Paun ( Olly ) voce , flaut și bass în acest proiect de Duo alături de Roxana Stroe din 2016, au format Olly & Foxy Lady . A trăit în Amsterdam 8 ani, cântând în toată Europa de Vest cu Olly de Quartz (chitara ,pian,flaut,voce). A fost baterista trupei Gianina și Quartz, cu care a tras un album ; a colaborat cu trupa Iris, în turneul Iris Atheneum alături de Felicia Filip în orchestră la flaut. Cu Mircea Vintila piesa Batiscaf. E fondatoarea Olly of Queens , în prezent are un Trio numit Magnificii. Susținere artiști 50L

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie