38.4 C
București
luni, iulie 15, 2024

În iunie reîncep școlile de vară la Fundația Calea Victoriei

Ți-ai făcut programul pentru vara asta? Știm că abia aștepți să te bucuri de soare și vacanță, însă ce moment este mai bun pentru a învăța ceva nou, într-un cadru relaxat?  

La Fundația Calea Victoriei reîncep din luna iunie Școlile de vară cu teme incitante: discutăm despre artă, stil, filosofie, psihologie, astronomie, leadership. În plus, te invităm să te bucuri de momente relaxante în frumoasa curte interioară a sediului nostru, Casa Cihoschi de pe Bulevardul Dacia nr. 78.

Din 15 iunie te așteptăm la Fundația Calea Victoriei să îți dezvolți latura creativă la Introducere în pictura botanicăNatură statică în patru stiluri, dar și să afli mai multe despre istoria culorilor.

Te interesează psihologia și dezvoltarea personală? Participă la atelierul de leadership sau învață cum îți folosești vocea în dezvoltarea personală, la Școlile de vară special create pentru a-ți da un boost de încredere.

Pentru că știm cât este de important să fii la curent cu tendințele în stil, am pregătit un excelent Curs de machiaj, din 19 iunie, la sediul Fundației.

Ești pasionat de astronomie sau doar curios despre galaxii, constelații și nebuloase? Ți-am pregătit Școala de vară de Astronomie, care începe din 19 iunie. Iar dacă vrei să afli mai multe despre filozofia Renașterii și magicieni sau poate despre fabuloasa lume a basmelor, avem exact ce cauți.

În plus, în iunie poți alege din cursuri și ateliere pe teme variate: din 6 iunie descoperă stilurile Baroc și Clasic în arhitectură. Din 8 iunie te invităm să explorezi misterele minții umane, la atelierul Călătorind în mintea umană, iar din 13 iunie află care sunt cele mai bune strategii pentru a avea o viață împlinită, la atelierul intitulat În căutarea fericirii.

Întregul program al cursurilor din luna iunie la Fundația Calea Victoriei este pesite, sau pepagina de Facebook.

_ _ _

Fundația Calea Victoriei este locul în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 15 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori. Ne mândrim cu peste 70 000 de cursanţi care au participat la proiectele noastre și cu peste 6000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie