11.6 C
București
vineri, martie 29, 2024

Fusion Arts – I need you in my life, ediția de Crăciun

Pe 14 decembrie, începând cu ora 18:30, Palatul Noblesse și Fusion Arts Agency organizează o nouă expoziție Fusion Arts – I need you in my life. Expoziția va aduce în fața publicului 15 artiști din domenii diferite: pictura, sculptură și artă decorativă.

Decembrie este luna cadourilor, iar prin această expoziție ne dorim să aducem în fața voastră lucrări speciale, care se pot transforma în cadouri deosebite pentru cei dragi, cadouri de care se vor bucura poate o viață întreagă.

Un procent de 10% din fiecare operă pe care o veți achiziționa, va fi donat Asociației KinetoBebe. Această donație va ajuta terapeuții asociației să ofere nou-născuților și copiilor programe terapeutice de intervenție precoce și astfel a crește șansele de recuperare neuro motorie a acestora.

Acestei campanii s-au alăturat următorii artiști:

  • Marius Burhan, Oana Bîrsan, Dana Simion, Ingrid Cosma, Eduard Vinersar, Iulia Păun, Kingsley Nwabia, Dan Dumanoiu, Alexandra Grigorescu – pictură;
  • Bogdan Turcea, Alexandru Ranga, Dragos Neagoe, Roberto Georgescu, Valentin Dicu – sculptură.

Operele de artă își vor găsi locul special în casele voastre, iar fapta voastră își va găsi loc în sufletele copiilor speciali aflați în grija Asociație KinetoBebe.

Expoziție cu vânzare.

Vă rugăm să vă confirmați participarea pe adresa de email: pr@noblesse-group.com.

Asociația KinetoBebe

Misiunea Asociației KinetoBebe este de a oferi nou-născuților și copiilor programe terapeutice de intervenție precoce și astfel a crește șansele de recuperare neuro motorie a acestora.

Foarte mulți copii au nevoie de terapie de recuperare de lungă durată pentru a „învinge „ diagnosticele primite încă de la naștere. Fie că vorbim despre boli neurologice, sindroame genetice , prematuritate severă sau maladii din spectru autist, acești copii au nevoie de programe personalizate care îi ajută să dobândească deprinderile pentru a avea o viață normală, autonomă.

De 13 ani ajutăm copiii, facem excelență în recuperarea pediatrică (kinetoterapie, logopedie, psihologie), în cele 3 centre de terapie pe care Asociația KinetoBebe le coordonează.

Anual, prin programul „Burse de Terapie”, peste 500 de copii beneficiază de programe de terapie gratuită.

Palatul Noblesse

Acest Lifestyle Palace este un spațiu dedicat eleganței clasice, impunator și fascinant prin fiecare detaliu architectural, care se găsește în sălile sale, dar unde tehnologia modernă este  integrată perfect. Fiecare încăpere a Palatului Noblesse a fost amenajată pentru a fi locul perfect pentru evenimente exclusiviste, corporate, culturale, mondene sau cursuri de perfecționare.

Toate încăperile sunt dotate cu echipamente audio performante, iar echipa noastră profesionistă îți stă la dispoziție fie pentru consultare de specialitate în organizarea de evenimente, fie pentru a organiza în totalitate evenimentul într-un mod original, care să te reprezinte.

Palatul Noblesse este o clădire monument istoric datând din 1881 cu un rol multifuncțional, care a fost complet restaurată, consolidată și amenajată, fiind redată astfel patrimoniului cultural și arhitectural bucureștean.

De asemenea, Palatul Noblesse este sediul biroului de arhitectură de interior Studio Insign  și al showroom-ului exclusivist, Noblesse Interiors.

Parteneri: București Vechi și Noi, Bucharest City News, More Networking.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents() #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34