25.3 C
București
duminică, iulie 21, 2024

Cum ar fi să faci primul pas spre 2023 cu un curs la Fundația Calea Victoriei?

Mai sunt două zile în care poți alege bunătăți pentru minte și suflet oferite de Fundația Calea Victoriei cu un discount de 20%. Până în 14 decembrie te înscrii la cursurile care au loc în ianuarie 2023, aplicând această reducere. 

Cum își împart teritoriile gândirea critică și gândirea naturală? Pare o întrebare cu răspunsuri greu de găsit, însă lectorul Dumitru Borțun sigur este în măsură să le ofere.

Imaginează-ți cum poți construi o întreagă poveste de la un singur cuvânt. Acest atelier îți arată că e doar un pas între ceea ce ți-ai imaginat și realitate și facilitează modul de aranjare a marilor idei într-o poveste.

Fie că îți dorești să-ți îmbogățești cultura generală cu noțiuni fundamentale din domeniul filosofiei morale sau fie că ești în căutare de inspirație pentru viață, calea lui Aristotel este cea de urmat, iar lectorul Laura Ghinea este cea care te poate însoți în această călătorie fascinantă.

Un atelier introductiv unde poți studia temele principale din Ikebana, aşa cum sunt concepute în cadrul şcolii Sogetsu: aranjamentele clasice de tip Nageire, Moribana, Morimono. Alte teme abordate: Chabana (aranjamente speciale pentru ceremonia ceaiului) sau aranjamente pentru ocazii festive, dar și elemente de tehnică, precum şi cele de simbolistică tradiţională.

Întâlniri care vor persista în gândurile tale mult timp. O să descoperi istoria şi semnificaţiile parfumului, îi vei pătrunde secretele și îi vei afla utilizările. În călătoria noastră înmiresmată, ne vom opri asupra unor imagini şi reclame celebre, vom afla notele dominante din parfumurile faimoase, iar la final ne vom delecta cu câteva reţete de demult.

Acest curs pică cum nu se poate mai bine la început de an pentru că îți va arăta cum să creezi relații autentice, dar și cum le poți menține și îmbunătăți pe cele actuale.

Ana Banu te inițiază în magica lume a scurtmetrajului, de-a lungul a cinci întâlniri în care vei analiza fragmente video (videoreportaj, eseu vizual, filme etnografice & clipuri publicitare), dar vei învăța și tehnici de observaţie şi producţie video.

În completarea atelierelor de mai sus vin și cele care urmează, unele dintre ele fiind cursuri-vedetă ale anului 2022. Găsește ce-ți place!

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate până în 14 decembrie.  Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie