4 C
București
marți, decembrie 5, 2023

Concert aniversar SILVIA DUMITRESCU & STONES FREE la The PUB Universitatii

„Cand termini un liceu de muzica, o Scoala Populara de Arta si ai 20 de ani, nu prea stii ce se intampla cu tine – faci ce-ti place, canti si esti fericita.
Cand ai 36 de ani de activitate muzicala pe scena, stii ce se intampla cu tine, esti bucuroasa ca ai facut numai ce ti-a placut, ai fost criticata, pretuita si esti multumita… Ce poate fi mai inaltator decat sa dai drumul emotiilor in aplauzele publicului.

Am inceput cu muzica clasica, am continuat cu muzica pop, unde am descoperit succesul si ce inseamna el. Jazz-ul si blues-ul cred ca reprezinta maturizarea mea muzicala.

Cand eram in anul patru de facultate
m-am indragostit iremediabil de jazz si blues drept pentru care m-am inscris la sectia de jazz a Universitatii de Muzica, unde l-am avut ca profesor pe cunoscutul pianist Mircea Tiberian. Evolutia mea muzicala se implinea intrand pe un taram in care personalitatea mea muzicala prindea aripi odata cu arta improvizatiei si libertatea interpretativa. Eram ca vrajita si am ramas vrajita incepand sa colaborez cu multi muzicieni de jazz si de blues (in paralel). Am inceput sa cant blues cu trupa sotului meu Florin Ochescu. Publicul m-a primit cu bratele deschise, dornic sa ma vada in aceasta postura noua, putin uimiti de noua abordare dar si fericiti si sensibilizati de emotia muzicala pe care o degajam… Am avut un schimb de bucurie, de emotie…pana la urma muzica este arta sunetelor, arta de a-i emotiona pe oameni prin sunete si mesaj.
In prezent sunt profesoara de canto de pop, jazz, blues la Colegiul de Muzica „G.Enescu”. Muzicienii cu care vreau sa va cuceresc pe 3 octombrie (o seara speciala pentru mine), sunt prietenii mei cu care am cantat de multe ori, muzicieni minunati precum Raluca Stoica – voce, Alex Tomaseli -bas/voce, Clopo Lucian Cioarga – percutionist extrem de talentat care canta si cu Vama, Eugen Caminschi – chitarist minunat (Vama), minunatul Gelu Ionescu – voce/clape (Vama), Deaca Mugurel Diaconescu – bas/voce si nu in ultimul rand binecunoscutul chitarist care a facut parte din trupe celebre in Romania, Florin Ochescu (sot bun si iubitor .
Speram ca v-am trezit curiozitatea si dorinta de a petrece impreuna o seara plina de emotie, de bucurie si placere.
Pupici si abia astept sa ne intalnim!”

Va asteptam la The PUB Universitatii pentru o seara plina de emotie!

Rezervari: 0728843782

Bilete: https://www.ambilet.ro/thepubuniversitatii/

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.