22.1 C
București
vineri, martie 29, 2024

Bubble Waffles Bucharest Tour

Ce faci sâmbăta asta, de la 10 dimineața? Vino să descoperi cele mai dulci locuri din oraș la Bubble Waffles Bucharest Tour! Sărbătorim un an de la deschiderea Bubble Waffles București cu un tur gratuit, presărat cu cupole superbe, de la Ateneu în jos pe Calea Victoriei, până în centrul istoric, la Bubble Waffles, pe str. Smârdan nr. 37, unde socializăm și ne bucurăm de o ofertă limitată: 50% reducere de preț la orice Bubble Waffle de pe meniu comandat după tur de către participanți! Am pregătit și o hartă specială, o primești la punctul de întâlnire. Ready?

Mergem cu Cristi Radu (instagram.com/raidenbucharest), urban storyteller, să vedem super clădiri și să aflăm povești surprinzătoare, ba chiar încercăm ceva nou: facem pairing cu câte un Bubble Waffle de pe meniu pentru fiecare cupolă de pe traseu, pentru un flavour urban perfect. Sună delicios, nu?

ÎNSCRIE-TE! Trimite un e-mail la bucuresti.realist@gmail.com, cu subiectul „Tur Bubble Waffles” cu numele tău complet. Dacă înscrii mai mulți, e nevoie de numele tuturor. Excepție fac minorii, a căror responsabilitate a participării lor la tur o poartă părinții/însoțitorii.

► CÂND? Sâmbătă 24.09 de la 10:00 AM. Bubble Waffles Bucharest Tour durează aproximativ 2h30min.

► PARTICIPANȚI. Tu, familia ta, prietenii tăi. Vino la punctul de întâlnire până la ora începerii turului, fă-ți rezervare înainte pe e-mail bucuresti.realist@gmail.com.

► ACCESUL. Gratuit!

► PUNCT DE ÎNTÂLNIRE. Gardul grădinii Ateneului Român, latura dinspre Calea Victoriei (centru), spre parcarea Hotelului Hilton. Încearcă să ajungi cu 10 minute înainte de ora de începere.

IMPORTANT. În funcție de condițiile meteo sau alte motive, turul se poate reprograma, anunțăm imediat, verifică periodic tab-ul „Discussion” aici, pe event.

facebook.com/BubbleWafflesRO
instagram.com/bucurestirealist

Bubble Waffles Bucharest Tour

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents() #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34