9 C
București
duminică, martie 16, 2025

Ai nevoie de mai mult timp? Îl poți găsi la cursul Life management-time management. Cum îmi stabilesc obiectivele?

Te gândești ce poți face pentru a-ți aranja mai bine activitățile de zi cu zi și pentru a avea rezultate mai bune? Vrei să afli cum organizarea personală poate influența relațiile de business? Sau cum îți poți dezvolta abilitățile de relaționare?

Cursul Life management-time management. Cum îmi stabilesc obiectivele? cu Alin Comșacare începe marți, 6 septembrie, la Fundația Calea Victoriei îți răspunde la toate aceste întrebări.

De-a lungul celor trei întâlniri vom discuta despre cum se poate câştiga timp şi care sunt activităţile care duc la pierderea timpului, vei înţelege influenţa comportamentului autentic în relaţionarea eficientă și vei descoperi cum poți depăși barierele interne de comunicare.

Teme de gândire:

Timpul – resursă sau limită

Serviciu – Carieră – Vocaţie

Cadranul priorităţilor – Not to do list!

Focus / Inteligenţă / Decizie

Cum să câştig timp?!

Barierele comportamentului autentic

Unul dintre principiile de bază în Time Management ține de sublinierea și înțelegerea diferenței dintre eficacitate și eficiență. Eficacitatea presupune atingerea țintei sau ajungerea la rezultat. Dacă obiectivul este vânzarea unui imobil, se numește că suntem eficace în momentul în care am reușit efectiv vânzarea imobilului. Eficiența însă ține de profitul pe care l-am obținut prin vânzarea acelui imobil. În cazul în care prețul obținut în urma vânzării este mai mic decât investiția făcută, este clar că elementul numit eficiență dispare. Așadar, în organizarea activității este nevoie să acordăm atenție, în același timp, nu doar eficacității, ci și eficienței. Este nevoie să luăm în calcul investiția de timp, energie, bani etc. pentru a lua o decizie care să ne dea premisa unei eficacități eficiente. (Alin Comșa)

Alin Comşa este cofondator al unor companii de training & formare profesională în domeniile leadership, coaching etc., precum şi fondator al Institutului de Management al Artei – Artmark, instituţie de educaţie şi formare profesională în domeniul artei. Este lector în cadrul Institutului Bancar Român – Bucureşti – catedra Formarea Formatorilor.

Mai multe despre curs și înscrieri poți afla de aici.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie