38.4 C
București
luni, iulie 15, 2024

A Journey of Love ❤︎ Mădălina Petre ❤︎ Valentine’s Day Concert

Limbajul iubirii e același în orice colț al lumii, dar muzica țărilor latine știe să-l exprime cel mai bine. De Valentine’s Day pornim într-o călătorie intimă a ritmurilor eclectice alături de Mădălina Petre, o artistă unică în peisajul local, care ne va încânta cu un One Girl Show inedit, influențat de sonoritățile diverselor genuri.

Mădălina Petre se inspiră din starea de moment și o decantează ca pe un vin bun în pasiunea ei pentru jazz, blues, bossa nova și pop, fără a uita de muzica exotică a ținuturilor îndepărtate.

Cum Ziua Îndrăgostiților e un prilej anual de a celebra cel mai frumos sentiment posibil, de la o cină la lumina lumânării, însoțită de chitara și vocea artistei noastre, nu pot lipsi vinurile nobile ale cramei Chateau Cristi.

La jarre, atmosfera se încinge de la focul iubirii pentru viață.

INTRAREA ESTE LIBERĂ, în limita locurilor disponibile. Rezervări telefonice la: 0746 339 793
Sau online, direct pe site: https://jarre.ro/rezervari/

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie