27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Ziua Porților Deschise la Fundația Calea Victoriei și discount-uri de 50%

Sâmbătă, 15 iunie 2024, între orele 11:00 şi 15:00, Fundaţia Calea Victoriei îşi deschide porţile pentru voi.

Ziua Porţilor Deschise este o ocazie nemaipomenită pentru pasionaţii de artă şi cultură din Bucureşti, dar şi pentru cei care sunt din alte oraşe, să-i cunoască pe lectorii Fundaţiei Calea Victoriei şi să vadă sediul unde ne desfășurăm activitatea zi de zi, o superbă vilă Art-Deco, din Bulevardul Dacia 78.

Vor avea loc demo-uri gratuite, atât fizic, cât și online, Live pe Zoom, şi o super promoție pentru Şcolile de Vară din iunie, iulie și august.

În perioada 15 – 22 iunie, cine achiziționează una dintre școlile de vară, se poate înscrie la a doua plătind doar jumătate din prețul afișat. Promoția este valabilă pentru toate școlile de vară, iar discount-ul se aplică la cursul cel mai ieftin.

Cele 13 demo-uri gratuite susţinute de lectorii noştri îţi oferă posibilitatea să vezi cum se desfăşoară cursurile şi şcolile de vară, cu teme precum: Istorie, Design Interior, Comunicare, Istoria religiilor, Antichitatea Greacă, Filosofie, Art Terapy, Stare de bine și Dezvoltare Personală, Teatru și Folclor.

Participarea la demo-urile gratuite se face pe bază de înscriere la adresa contact@victoriei.ro, menţionând numele participantului şi al demo-ului ales. Locurile sunt limitate.

Te întâmpinăm cu delicioasele prăjituri protugheze Pastel de Nata și cu suc răcoritor de lămâie, iar de la ora 15:00 ne bucurăm de un moment muzical de excepție, prezentat de tinerii bursieri din programul „Tinere Talente” susținut de Fundația Regală Margareta a României.

PROGRAMUL „ZIUA PORŢILOR DESCHISE 2024”

Ora 11:00

Demo fizic: Simboluri și amulete protectoare – cu Cristian Vechiu, doctor în Teologie şi Studii Religioase

Demo fizic: Ce nu știi despre Antichitatea Greacă? – cu Arina Gheorghiță, profesor & artist plastic

Demo online: Istorii de amor în muzee imaginare: tablou flamand, c. 1630 – cu Cosmin Ungureanu, curator de artă europeană

Demo online: Fă-ți vocea auzită și ascultată! – cu Julia Nagy, jurnalist

Ora 12:00 

Demo fizic: Cum să fii din ce în ce mai fericit – cu Alina Costache, psiholog clinician & psihoterapeut

Demo fizic: Design interior pentru o stare de bine – cu Adriana Maria Popescu, designer

Demo online: O călătorie în Parisul Art Nouveau – cu Monica Neațu, istoric

Demo onlineSecretele marelui filosof Aristotel – cu Laura Ghinea, doctor în filosofie

ORA 13:00

Demo fizic: Poezia numelui tău:o scurtă călătorie terapeutică – cu Carmen F. Ioniță, psihoterapeut & poet, și Adrian David, data scientist & poet

Demo fizic: Arta ca terapie – cu Alin Comșa, trainer

Demo online: Creștere, vitalitate, conectare cu corpul: meditație pentru wellbeing – cu Andreea Ionescu, coach & trainer

Ora 14:00

Demo fizic: Exerciții teatrale comice – cu Adelaida Zamfira (Costache), actriţă & regizor

 Demo online: Ajutoare magice în basme: De la Sfânta Duminică la cocoșul moșului – cu Antoaneta Olteanu, entolog & profesor universitar

Ora 15:00 – MOMENT MUZICAL

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie