28 C
București
duminică, iulie 21, 2024

Ziua Porților Deschise la Fundația Calea Victoriei

Sâmbătă, 17 iunie 2023, între orele 11:00 şi 15:00Fundaţia Calea Victoriei îşi deschide porţile pentru voi.

Ziua Porţilor Deschise 2023 este un prilej pentru pasionaţii de artă şi cultură din Bucureşti, dar şi pentru cei care sunt din alte oraşe, să-i cunoască pe lectorii Fundaţiei Calea Victoriei şi să vadă sediul nostru, o superbă vilă Art Deco monument istoric, pe Bulevardul Dacia 78.

V-am pregătit delicatese culturale – demo-uri gratuite, care vor avea loc fizic, la sediul nostru sau online, Live pe Zoom, şi vouchere cadou pentru Şcolile de Vară din iunie şi iulie.

Cele 15 demo-uri gratuite susţinute de lectorii noştri îţi oferă posibilitatea să vezi cum se desfăşoară cursurile şi şcolile de vară 2023, cu teme precum: Istorie, Caligrafie, Basme, Vocaţie, Dezvoltare Personală, Stil Vestimentar, Fotografie, Istoria Artei, Antichitatea Greacă, Şamanism Urban, Astronomie, Comunicare, Public Speaking.

Fiecare participant înscris la Ziua Porţilor Deschise 2023 va primi, la înscriere, un VOUCHER de 50 DE LEI, pe care îl va putea folosi la una dintre Şcolile de Vară din iunie şi iulie 2023.

Participarea la demo-urile gratuite se face pe bază de înscriere la adresa contact@victoriei.ro, menţionând numele participantului şi al demo-ului ales. Locurile sunt limitate. Fiecare participant la Ziua Porţilor Deschise va primi un singur voucher, care va putea fi folosit în perioada 17-21 iunie, și nu se cumulează cu alte reduceri.

PROGRAMUL „ZIUA PORŢILOR DESCHISE 2023”:

Ora 11:00

Demo fizic: O zi în Grecia antică – cu lectorul Arina Gheorghiţă

Demo fizic: Atelier de caligrafie: stil gotic de poveste – cu  Delia Zahareanu

Demo online: Călătoria eroului din basme – cu Laura Jiga Iliescu

Demo online: Care e vocaţia ta? – cu Liliana Păduraru

Demo online: Puterea vocii în exprimarea personală – cu Julia Nagy

ora 12:00

Demo fizic: Summer fashion: 2023 edition – cu Valentina Bălaşa Ario

Demo fizic: Fotografie de vacanţă: momente de neuitat – cu Mirela Bichigeanu

Demo online: Simonetta, Ginevra, Cecilia. Portretul feminin: Botticelli şi Leonardo – cu Cosmin Ungureanu

Demo online: Şamanism urban – cu Andreea Ionescu

ora 13:00

Demo fizic: Călătorie pe planeta Marte – cu Adrian Şonka

Demo fizic: Socrate şi iubirea – cu Mario Barangea

Demo online: Secrete din tablouri celebre – cu Monica Neaţu

Demo online: Magicieni şi alchimişti din Renaştere – cu Cristian Vechiu

ora 14:00

Demo fizic: Arta comunicării non-conflictuale- cu Bruno Demaille

Demo fizic: Tip & tricks pentru public speaking de succes – cu Alin Comşa

_ _

Fundația Calea Victoriei este locul în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 15 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori. Ne mândrim cu peste 70 000 de cursanţi care au participat la proiectele noastre și cu peste 6000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie