7.3 C
București
joi, februarie 29, 2024

Un loc foarte mișto!

… un loc bucureștean care s-a spălat mult în ultima vreme – zona Nerva Traian dintre bulevardele Unirii și Octavian Goga. Vizavi de fostul bloc Connex găsim o terasă foarte, foarte mișto, c-o atmosferă încîntătoare. Sus, la intrare, scrie „Berăria Centrală”, dar la un moment dat a fost cunoscută și ca „Wahaka street food park”; nu contează.

Ideea-i că mîncarea-i bună: sunt trei entități separate care o fac aici, dar nu trebuie să-ți bați capul, căci comanda o dai o singură dată chelnerului. Ai de unde alege – pește, scoici, coaste, grătar, burgeri…

Pe ceas de seară, e o bucurie să te afli aici; locul e aerisit, vesel, fără griji: zici că ești mereu în vacanță.

În plus – și contează asta pentru mulți! – e și-o zonă măricică, separată, unde ăi mici se pot juca foarte frumos, fără ca părinții să-i poată scăpa din ochi; și fără că cei veniți fără copii să se simtă sîcîiți de buriceală.

Ca bani: ok
Curat: curat
Servire: foarte bună

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

de The Hungry Mole

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie