Uite și ceva bun: la câțiva ani de la eliberarea celorlaltor colțuri ale Pieței Unirii de mașinile parcate pe trotuare, a venit ziua izbăvirii și pentru colțul sudic, unde se găsesc gura de metrou a stației Piața Unirii 1 și Hotelul Horoscop. De câteva luni bune, au apărut stâlpișori anti-parcare și brusc, locul pare mult mai aerisit. Bun așa.

Totuși, după dispariția mașinilor a rămas în urmă un peisaj dezolant: trotuarul e pavat cu dale din anii 2000 care nu mai arată deloc ok, iar salubritatea spațiului e deficitară. Zona e foarte circulată, iar gura de metrou e un loc popular de întâlnire. E previzibil că atunci când Primăria va identifica oportunitatea politică/electorală, va pava și reamenaja colțul ăsta al Pieței Unirii, probabil la fel de mediocru cum au fost pavate celelalte, csf ncsf.

Un pas mic, dar important. Trotuarele sunt ale pietonilor, mașinile nu au ce căuta pe ele.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.